Uw schilder, glaszetter en behanger in de regio Amersfoort

Bij Keizer en Zn. Schilderwerken doen we meer dan alleen als de beste schilderen. U kunt bij ons ook terecht voor glaszetwerk en al uw behangklussen.

Bel ons voor al uw schilderwerk!

Zelf geen schilderexpert?

Niet iedereen is overal even goed in en ieder mens heeft zijn eigen talenten. Zo blinken de medewerkers van Keizer en Zn. Schilderwerken onder meer uit in:

  • Schilderwerkzaamheden
  • Glaszetten
  • Behangen
  • Wanddecoratie aanbrengen

Naast onderhoudsschilderwerk voeren we ook complete nieuwbouw-, renovatie- en restauratieschilderwerken uit.

Wij zijn als schildersbedrijf aangesloten bij het Huisschilderplan en bij OnderhoudNL. Als u gebruikmaakt van onze diensten, bent u altijd verzekerd van zowel de beste kwaliteit als de beste service. Wij kunnen ons voorstellen dat u nieuwsgierig bent naar het eindresultaat van de door ons uitgevoerde projecten. Kijk eens naar onze foto’s op de projectenpagina.

Onze werkwijze

Bij ons staan u en uw wensen centraal. Wij zijn dan ook pas tevreden als u dat ook bent. Persoonlijk contact, een vast aanspreekpunt, een zorgvuldige voorbereiding, overleg en het vakmanschap van onze medewerkers maken een snelle besluitvorming mogelijk.

Het schildersambacht

Als ambachtelijk schilders- en afwerkingsbedrijf stemmen wij schilder- en glaszetwerkzaamheden met oog voor detail op elkaar af. Zo heeft u niet alleen strak afgewerkte kozijnen maar ook vakkundige gezette glazen.